Золотий лев-2016

Програма

17 вересня  (субота)

17.00 «Ревізор» М.Гоголь, театр ім. Грібоєдова (Тбілісі, Грузія). Вистава відбудеться в театрі для дітей та юнацтва.

20.00 «Чайка» за мотивами А.Чехова, театр «Воскресіння» (Львів, Україна). Вистава відбудеться на площі біля Оперного театру.

18 вересня (неділя)

16.00 «Механічний апельсин» Е.Берджес, Вільний театр (Тбілісі, Грузія). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

19.00 «На дні» М.Горький, Вільнюський міський театр (Литва). Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння».

19 вересня (понеділок)

19.00 «Енеїда» І.Котляревський, Херсонський театр ім. Куліша (Україна). Вистава відбудеться в театрі ім. М. Заньковецької.

20 вересня (вівторок)

19.00 «Багато шуму з нічого» В. Шекспір, Класичний театр ”Ioan Slavici” (м.Арад, Румунія). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

17.00 «Хор сиріт» за романом Гая Гросса, театр КТО (Краків, Польща). Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння».

21 вересня (середа)

17.00 «Morituri te salutant» В.Стефаник, театр ім. І.Франка (Київ, Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

19.00 «Танець життя» О.Олесь, театр «Воскресіння» (Львів, Україна).

22 вересня (четвер)

17.00 «Еклезіаст» Люди і ляльки (Львів, Україна).

19.00 «Безталанна» І. Карпенко-Карий, театр ім. І.Франка (Київ, Україна). Вистава відбудеться  в театрі «Воскресіння».

23 вересня (п’ятниця)

19.00 «Три сестри» А. Чехов, Обласний академічний театр ім. І.Франка (м.Івано-Франківськ, Україна) Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння» .

19.00 «Депеш мод» С.Жадан, Харківський театр для дітей та юнацтва (Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

24 вересня (субота)

19.00 «Ніч перед Різдвом» за твором М.Гоголя, Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний  театр імені Т.Г.Шевченка (Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

25 вересня (неділя)

17.00 «Лиса співачка» Ежен Іонеско, Національний театр ім. Є. Іонеско (Кишинів, Молдова).  Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння».

 

29 вересня (четвер)

19.00 «Покоївки» Ж.Жене, Дунайський театр м. Вац (Угорщина). Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння».

30 вересня (п’ятниця)

19.00 «Івона, Принцеса Бургундська» В.Гомбрович,  Дунайський театр м. Вац (Угорщина). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

1 жовтня (субота)

17.00 «Чорнобильска Молитва» С. Аліксієвич,  Драматичний театр ім. Юозаса Мільтініса (Литва). Вистава відбудеться в театрі «Воскресіння».

19.00 «Небезпечні зв’язки» за мотивами П’єра Шодерло де Лакло, театр Радома (Польща). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

2 жовтня (неділя)

18.00 «Маски в кубі» Г.Делієв, театр «Маскі шоу» (м. Одеса, Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.